2011. május 6., péntek

Alnatura

Az Alnatura egyik kedvenc boltom. Bent van a belvárosban, és van alatta egy parkoló is. A DM is árulja néhány termékét, már Magyarországról is ismertem, kedveltem. Igen megörültem, mikor véletlen megtaláltam a boltot Konstanzban. Egészséges, természetes dolgokat árulnak, nemcsak Alnatura termékeket, hanem más gyártókét is. Nagy választékban élelmiszer, szuperek pl. a paradicsomos tésztaszószaik, savanyú uborka, cékla. Olajok, magok, felvágottak, kenyerek, imádjuk a tortilla chipset is. Ezentúl természetes kozmetikumok (még hajfestékek is), tisztító és mosószerek is kaphatók itt, nagyon jó árakon. Van ökopelus is :) Ajánlom mindenkinek, aki ügyel arra, mit fogyaszt és használ!

1 megjegyzés:

  1. Sziasztok,
    Ügyfeleink elégedettségének kielégítése érdekében, tekintettel a hitelhez jutás nehéz feltételeire, olyan ajánlatokat tettünk, mint:
    - Iskolai hitel;
    - Pénzügyi hitel;
    - Ingatlanhitel;
    - Befektetési hitel;
    - Gépjárműhitel;
    - Adósságkonszolidációs hitel;
    - Hitel visszavásárlás;
    - Személyi kölcsön.
    Tehát miért nem próbálkozik az elégedettséggel és a garanciával. Emellett minden ügyfelünknek pénzügyi tanácsadást, pénzügyi és számviteli kézbesítési szolgáltatásokat nyújtunk megfizethető kamatláb mellett.
    Whatsapp: +33755319120
    Email: derbierservice13@gmail.com

    VálaszTörlés